vrijdag, december 3, 2021
Home Eten en drinken De Philips 2200 EP2220/10 - onze ervaring

De Philips 2200 EP2220/10 – onze ervaring

Met de Philips 2200 EP2220/10 zet je met één druk op de knop een espresso of een gewone kop koffie. Zo heb je op elk moment van de dag versgemalen koffie voor je klaar staan. Wil je ook wat aan je gasten geven? Zet gewoon 2 kopjes koffie tegelijk.

Met het display bedient u de machine gemakkelijk. Schakel de stoomfunctie in als je melk wilt opschuimen voor een cappuccino. Giet hiervoor wat koude melk in een kan en houd deze onder het stoompijpje. De machine geeft automatisch aan wanneer je moet ontkalken en helpt je daar zelfs bij. Dankzij het AquaClean waterfilter hoef je dit echter niet vaak te doen. Het waterfilter voorkomt grotendeels de vorming van kalkaanslag.

De Philips Series 2200 heeft zes versies, maar in werkelijkheid zijn dit slechts twee modellen:

  • Philips EP2220/EP2221/EP2224 zijn hetzelfde als EP1220, maar met het AquaClean-filter inbegrepen (alles hieronder is ook met AquaClean). Ze verschillen alleen in de kleurtint voor elke versie. En ze zijn allemaal donker, één is glanzend, één mat en de derde iets lichter. In Nederland verkopen ze alleen glanzende EP2220/14.
  • Philips EP2231 zijn versies met de LatteGo automatische cappuccinomaker in de vorm van een kan van 250 ml. Drankknoppen: “espresso”, “koffie” (bijv. café lungo), “cappuccino”, “heet water”. Het is belangrijk op te merken dat er geen aparte instelling is voor de hoeveelheid melk, alleen de keuze van de totale hoeveelheid drank. De versies verschillen, zoals in het bovenstaande geval, alleen door de kleurnuances.

De eerste indruk, en die is positief, is de kwaliteit van de afwerking, materialen en montage. Het is echt beter dan de duurdere Saeco PicoBaristo Deluxe. De pasvorm van de onderdelen is beter, het plastic zelf is dikker. Om de lekbak te bereiken, is het niet nodig om door strakke zijklemmen te duwen. Brede hoogteverstelling van de dispenser (zowel voor kleine espressokopjes als hoge cappuccinoglazen), comfortabele bediening, zij het zonder scherm.

Wil je nou nog meer reviews lezen? Check dan vooral Koffie Corner

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

De Philips 2200 EP2220/10 – onze ervaring

Met de Philips 2200 EP2220/10 zet je met één druk op de knop een espresso of een gewone kop koffie. Zo heb je op...

Corydoras – 3 kleine soorten visjes

Corydoras zijn kleine, vreedzame, op de bodem levende aaseters die geliefd zijn bij iedereen die ze heeft gehad. Vrijwel alle corydoras soorten zouden op...

Het leven aan boord

Je begint met een stevig ontbijt om je klaar te stomen voor de komende dag. Dit is de perfecte gelegenheid om met je bemanningsleden...

Recent Comments